Κ. Βελιτζέλος: Ήμασταν άτυχοι με Ιτέα

Ευχαριστημένος από την αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Κώστας Βελιτζέλος μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος”. Ο προπονητής του ΓΣΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση στην εφημερίδα “Θεσσαλία”:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα που φέτος έχει ηττηθεί μόνο από τους Ολυμπιακό, Νίκη και Μετέωρα. Ο Αστέρας Ιτέας βρίσκεται δίκαια στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι η εμφάνισή μας ήταν πάρα πολύ καλή. Μόνο στο πρώτο τέταρτο ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για την επίτευξη κάποιου τέρματος και σταθήκαμε άτυχοι καθώς είχαμε δύο δοκάρια.

Ήταν λίγο άδικο το ότι στην ανάπαυλα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ίσως η εξέλιξη στη συνέχεια να ήταν διαφορετική αν το σκορ ήταν 2-1 υπέρ μας ή έστω 1-1. Πάντως, στο β’ μέρος καταφέραμε να φέρουμε το ματς στα ίσα και προσπαθήσαμε φιλότιμα για την ανατροπή. Από την προσπάθεια των παιδιών είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γενικότερα φαίνεται ότι έχει αλλάξει η διάθεσή τους. Με καλή ψυχολογία πλέον χαίρονται το παιχνίδι και αυτό γεμίζει και εμένα με ικανοποίηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις