Συνάντηση Γκιρτζίκη – Λασκαράκη με φόντο την άρση της ποινής

Ο πρόεδρος του νεοσύστατου διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκαράκης, θα μεταβεί αύριο (Τρίτη, 18/8) στην Αθήνα, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη. Στο αυριανό ραντεβού οι δύο άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το ποδόσφαιρο.

Ο Περικλής Λασκαράκης πρόκειται να τονίσει στον Γιώργο Γκιρτζίκη, ότι η ΕΠΣΘ ταυτίζεται και αποδέχεται το καταστατικό, τους κανονισμούς, τις εγκυκλίους, τις οδηγίες και τις αποφάσεις της ΕΠΟ, της UEFA και της FIFA. Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ σκοπεύει να ζητήσει από εκείνον της ΕΠΟ την άρση της ποινής για να μπορέσουν οι ομάδες της Μαγνησίας να παίξουν ποδόσφαιρο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος που η νέα διοίκηση της ΕΠΣΘ βγήκε μπροστά ήταν για να δοθεί λύση στο αδιέξοδο, θέλοντας να κάνει πράξη τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις. Η προσπάθεια της θα ξεκινήσει από αύριο και όλα αυτά μάλιστα ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου. Πάντως, η άρση της ποινής της ΕΠΣΘ εκτός από τη ΓΣ της ΕΠΟ, μπορεί να πραγματοποιηθεί επίσης, είτε από το ΔΣ της ΕΠΟ, είτε από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις