Ντόστανιτς: «Ο δρόμος είναι ένας»

Στις νίκες επέστρεψε το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς επικρατώντας των Μετεώρων με σκορ 2-0. Ο Σέρβος τεχνικός συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια κι έδωσε το σύνθημα για τα μπαράζ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πάμε με δύναμη για τα μπαράζ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Σ. Μετέωρα:

«Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο, στην ομάδα των Μετεώρων. Ξέραμε ότι είναι μία πολύ καλή και γρήγορη ομάδα που παίζει οργανωμένα. Από την άλλη, να δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μας παίκτες που τα έδωσαν όλα για να κερδίσουν το παιχνίδι. Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι το τελευταίο και να προετοιμαστούμε με δύναμη, με προπόνηση και με το κεφάλι κάτω για τα μπαράζ. Να ευχαριστήσουμε επίσης και τον κόσμο».

 Για τον τραυματισμό του Μετούσι και την πορεία της αποθεραπείας του Βουκομάνοβιτς

«Για τον Μετούσι, δεν πιστεύουμε πως είναι σοβαρός. Πρέπει να περάσουν 2-3 μέρες, αλλά δεν πιστεύω να έχει κάτι σοβαρό. Ο Βουκομάνοβιτς έχει γυρίσει στην καθημερινότητα, στο πρόγραμμα της ομάδας. Είναι ένας παίκτης που έχει την ποιότητα μέσα στο παιχνίδι και πιστεύω κι ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος, εκεί που τον χρειαζόμαστε».

Για τον αγώνα με τον Πιερικό

«Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό, όταν φοράς τη φανέλα της Νίκης, σε κάθε αγώνα οφείλεις να πας για τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και την επόμενη Κυριακή. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ο δρόμος είναι ένας, να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό στόχο»

Για το αν τον προβληματίζουν οι τιμωρίες των ποδοσφαιριστών και το ότι πολλοί παίκτες είναι στο όριο με κάρτες

«Αυτό είναι μία αλήθεια, αλλά δεν ψάχνουμε κάποιο άλλοθι. Εγώ οφείλω να έχω όλους τους παίκτες έτοιμους. Δεν έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτοί οι παίκτες που έχουμε πρέπει να είναι έτοιμοι. Αυτήν τη στιγμή δε βλέπω κάποιο πρόβλημα, αλλά ίσως δημιουργηθεί σε κάποιο παιχνίδι. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω την απώλεια κάθε ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις