Ολυμπιακός Β.: “Σας ευχαριστούμε όλους για το πάθος και την άψογη συμπεριφορά”

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου με την οποία ευχαριστεί τους εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στην Κατερίνη, ενισχύοντας με την παρουσία τους, τους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν στη νίκη στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, το τελευταίο για την φετινή αγωνιστική περίοδο, έδωσαν δυναμικό παρών. Οι εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στην Κατερίνη τόσο με λεωφορεία της οργανωμένης εκδρομής όσο και με ιδία μέσα, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως ο κόσμος της ομάδας δηλώνει παρών στις μεγάλες στιγμές του ιστορικού μας σωματείου.

Σας ευχαριστούμε όλους που με την φωνή, το πάθος και την άψογη συμπεριφορά σας βοηθήσατε τους ποδοσφαιριστές να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και το οποίο θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό μας στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται.

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις