Φεράντο στον Sport24: “Ο Βόλος είναι μια πόλη που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο”

Ο προπονητής του Βόλου, Χουάν Φερνάντο μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Βασίλη Τεμπέλη για την άνοδο της ομάδας του στην Superleague. Συγκεκριμένα, μίλησε για…

Για την άνοδο του Βόλου στην Superleague:

“Η δεύτερη κατηγορία είναι ιδιαίτερη. Το γνωρίζουμε όλοι ότι είναι πιο δύσκολη για όσες ομάδες παλεύουν για την άνοδο. Πλέον όμως ο Βόλος είναι στην πρώτη κατηγορία. Πηγαίναμε βήμα βήμα. Από την τρίτη κατηγορία στη δεύτερη και από εκεί στην πρώτη. Τα καταφέραμε και μάλιστα καλύτερα απ΄ότι περίμενα. Ο Βόλος είμαι μία από τις μεγαλύτερες και πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας.

Πριν κάποια χρόνια είχε τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά υπήρχε η Νίκη Βόλου και τώρα ξανά μια ομάδα της Μαγνησίας θα είναι στην πρώτη κατηγορία. Είναι εφικτό τρεις ομάδες μιας πόλης να παίζουν ταυτόχρονα στην πρώτη κατηγορία, αλλά χρειάζεται πάθος, που ωστόσο πρέπει να το ελέγχεις. Πρέπει επίσης να είναι αξιοπρεπής και η εμφάνιση κάθε ομάδας στην κατηγορία. Να μην είναι δηλαδή μια ομάδα που θα ανεβαίνει και θα πέφτει κατηγορία”.

Για τις σκέψεις του ενόψει της νέας σεζόν:

“Θέλω να μείνω και να βοηθήσω τον Βόλο στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Θέλω ο κόσμος να έρχεται, να μας στηρίζει και να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε, ανεξάρτητα από το γήπεδο στο οποίο θα παίζουμε. Στόχος είναι να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Τώρα προέχει η προετοιμασία, που είναι το ήμισυ του παντός ενόψει της νέας σεζόν. Ο Βόλος είναι μια πόλη που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο”.

sport24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις