Επανέρχεται στη δράση το Ορμίνιο Πορταριάς

Την επιστροφή του στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ανακοίνωσε το Ορμίνιο Πορταριάς. Ο αθλητικός σύλλογος μετά από 3ετή απουσία επανέρχεται και καλεί τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται την Πέμπτη 20 Αυγούστου στο γήπεδο Πορταριάς για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορμινίου Πορταριάς:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Ορμίνιο Πορταριάς μετά από 3ετή απουσία από τα τοπικά πρωταθλήματα, επιστρέφει φέτος με μία νέα ομάδα, αποτελούμενη από νέους και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Παίκτες εξελίξιμους που θέλουν να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους.

Η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ξεκινάει την Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 18:30 στο γήπεδο Πορταριάς. Θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και η γνωριμία των ποδοσφαιριστών με το νέο προπονητή, κ. Αντώνη Περδιου.

Παρακαλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στις 18:00 (20/8) στο γήπεδο της Πορταριάς: Σπύρος Σουφλάρης, Μενέλαος Χιονίδης, Παναγιώτης Μπαμπαλής, Θάνος Ταραμπέκης, Χρήστος Αναγνωστάκης, Χρήστος Λατίφι, Χρήστος Μαστακούλης, Ναπολέων Κυρίκος, Νίκος Μουχαρέμ, Μάριος Ντολάνι, Ερβίς Ντολάνι, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Βασίλης Κοντορίζος, Κωνσταντίνος Κοντορίζος, Χρήστος Γιάνναρος, Ζήσης Βαρωτάς, Γιώργος Μαρδέλης και Γιάννης Παπαθανασίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις