Καμπ διοργανώνει το τμήμα κανόε-καγιάκ του ΝΟΒΑ

Το τμήμα του κάνοε-καγιάκ του Ν.Ο.Β-Α έχει σκοπό να προωθήσει και να κάνει γνωστό στους νέους της Μαγνησίας το άθλημα. Για το λόγο αυτό διοργανώνει camp για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αρκετά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία μαζί με τους φίλους τους να ζήσουν για δυο βδομάδες συναρπαστικές στιγμές. Θα περιλαμβάνει μαθήματα εκμάθησης…

…του αθλήματος, παιχνίδια στη θάλασσα, μπάνιο, και αρκετές εκπλήξεις.
Θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β-Α στον Άναυρο (δίπλα στο κέντρο Rada) από 30/6 ως 10/7/2014 από 09.00 ως 13.00 υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών-γυμναστών.
Όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους του τμήματος. Πληροφορίες και εγγραφές μέχρι τη Δευτέρα πριν την έναρξη: κ. Στέφανος Μπασδάνης, τηλ. 6944 350720 και κ. Σουγγάρης Βασίλης τηλ. 6948529773.
Ελπίζουμε να δώσουμε σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν σωστές εμπειρίες και αρχές και ευχόμαστε να το διασκεδάσουν.
Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά στα τμήματα αρχαρίων για ηλικίες 7-14 ετών. Τα παιδιά μπορούν να επισκέπτονται το τμήμα για εκμάθηση καθημερινά από τις 10.00 το πρωί ως τις 12.00. Το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή για μια επαφή με το άθλημα.
Οι προπονήσεις των αθλητών/τριών συνεχίζονται πιο εντατικά λόγω των πανελληνίων πρωταθλημάτων που είναι στις 25-27/7 στις κατηγορίες OPEN (Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, Ανδρών-Γυναικών) και 8-10/8 στις κατηγορίες Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Αρχαρίων και γίνονται όλες τις ημέρες της εβδομάδος από Δευτέρα ως Σάββατο σε τρία γκρουπ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις