Αμανατίδης: “Όλοι μαζί μια οικογένεια την Κυριακή στο γήπεδο”

Πέφτει την προσεχή Κυριακή η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται τον Γ.Σ. Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό, σ’ ένα παιχνίδι γιορτή, με τους «ερυθρόλευκους» να χρειάζονται ένα βαθμό για να πανηγυρίσουν την άνοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν από αύριο Τετάρτη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι (σήμερα Τρίτη έχουν το καθιερωμένο ρεπό) και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι. Κανείς δεν εφησυχάζει και όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο της ανόδου.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στάδιο και μια πρώτη γεύση πήραμε την περασμένη αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη, όπου εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Πιερίας και ενίσχυσαν με τις εκδηλώσεις τους την ομάδα. Για τον κόσμο του Ολυμπιακού εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Περικλής Αμανατίδης, τονίζοντας τα εξής:

«Η παρουσία του κόσμου στην Κατερίνη θύμισε παλιές εποχές. Από την άλλη δείχνει και το μέγεθος της ομάδας, με το brand name να είναι πάρα πολύ μεγάλο. Τις ομάδες αυτές πρέπει να τις αφήσουν, προκειμένου να δομηθεί ξανά το ποδόσφαιρο, γιατί είναι ομάδες που είναι χτισμένες μέσα στο χρόνο. Το έδειξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου με τη μαζική τους προσέλευση στην Κατερίνη. Πραγματικά, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όλοι αισθανθήκαμε ότι παίζαμε στο γήπεδο μας. Την Κυριακή μία ολόκληρη πόλη, μία ομάδα, ένας λαός θα είναι όλοι μαζί στο γήπεδο μία οικογένεια και μία αγκαλιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις