Ι. Αποστολάκης: Στηρίξουμε Ολυμπιακό και Νίκη επιμένοντας στην αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου από το 2020

Μετά την συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη με εκπροσώπους της ΕΠΟ και την διαφαινόμενη εφαρμογή της αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου από την περίοδο 2019 – 2020, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τον Βόλο» και υποψήφιος δήμαρχος Ιάσονας Αποστολάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Παρακολουθήσαμε από κοντά τη μεγάλη προσπάθεια των δύο ιστορικών ομάδων της πόλης μας, του Ολυμπιακού και της Νίκης, οι οποίες διέγραψαν φέτος μια εξαιρετική πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Θεωρούμε ότι στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που κατέβαλαν οι ομάδες μας, απέναντι σε παθογένειες του παρελθόντος και σε «μυστήριους» ιδιοκτήτες, δεν μπορεί να δοθεί η χαριστική βολή. Όπως, επίσης, δεν μπορεί να δοθεί η χαριστική βολή σε άλλες δώδεκα ομάδες της περιφέρειας, καθώς και δυο του κέντρου με ανάλογη ιστορία, που έχουν συστρατευτεί στον ίδιο αγώνα.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν την ίδια ώρα επιβραβεύονται και χρηματοδοτούνται με λεφτά του ελληνικού λαού μέσω της ΕΡΤ όλοι εκείνοι που έφεραν σε ανυποληψία το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και στην πόλη μας και με «μαγικές συνταγές» διατηρούν ομάδες χωρίς λαϊκό έρεισμα, που κατ’ επανάληψη έχουν κατηγορηθεί για παράνομο στοιχηματισμό.

Για αυτούς τους λόγους καλούμε τους τοπικούς βουλευτές να στηρίξουν με τη σειρά τους τις ιστορικές ομάδες ΝΙΚΗ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, επιμένοντας στην αναδιάρθρωση από την χρονιά 2020 – 2021, χωρίς αιφνιδιασμούς.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τις τεχνικές ηγεσίες και τις διοικήσεις τους, καθώς και στους φιλάθλους, που στάθηκαν κοντά στις ομάδες και τις στήριξαν με κάθε τρόπο”.