Φιλική νίκη για Ολυμπιακό Βόλου, 3-0 την Κύπρο Κορυδαλλού

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα (Δευτέρα, 17/8, 17.30) την Κύπρο Κορυδαλλού. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Καρπενήσι μπροστά σε περίπου πενήντα φιλάθλους στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο ομάδων. Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό για τον Ολυμπιακό, του οποίου η λήξη τον βρήκε νικητή με 3-0 απέναντι σε μία ομάδα μικρότερης εμβέλειας (στο πρώτο φιλικό ηττήθηκε με 2-0 από την Καλλιθέα), αφού η Κύπρος πρόκειται να αγωνιστεί φέτος στην Α΄ Τοπική Κατηγορία του Πειραιά.

Τα γκολ για την ερυθρόλευκη ομάδα πέτυχαν οι Αλαμάνης στο 51΄ και Διαμαντόπουλος στο 59΄ και στο 65΄. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι χωρίστηκε σε δύο ημίχρονα των 40 λεπτών. Πάντως, από αυτή την αναμέτρηση ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν μπορεί να βγάλει κάποια ασφαλή συμπεράσματα, διότι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Χωρίς τέρματα το πρώτο ημίχρονο
Στο πρώτο μέρος μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να είχε την κατοχή της μπάλας με το μέρος του, αλλά οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στην ομάδα του Κορυδαλλού. Η Κύπρος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, αφού το σουτ του Παυλόπουλου στο 28΄ βρήκε το δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη. Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός απείλησε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν η μπάλα στο σουτ του Σκοπελίτη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μηλιώνη.

Στο δεύτερο μέρος και τα τρία τέρματα του Ολυμπιακού Β.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόστολος Χαραλαμπίδης άλλαξε όλη την ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού και ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε μία καλύτερη εικόνα. Περίπου δέκα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζέρης έβγαλε τη σέντρα και ο Αλαμάνης άνοιξε το σκορ υπέρ της ομάδας του Ολυμπιακού. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Αλαμάνης βγήκε τετ α τετ, αρχικά νικήθηκε από τον πορτιέρο του Κορυδαλλού, αλλά στην επαναφορά έστρωσε στο Διαμαντόπουλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει δύο τα τέρματα για την ερυθρόλευκη ομάδα. Στο 65΄ και πάλι ο Διαμαντόπουλος με δεύτερη προσπάθεια, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Φερνάντεζ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησαν οι: Δασκαλάκης, Καρράς, Χιντζίδης, Νικολόπουλος, Αρβανίτης, Κεσίδης, Κολημήτρας, Κυζιρίδης, Μοράν, Τσιλιγκίρης, Σκοπελίτης

Στο δεύτερο μέρος για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν και οι: Χρυσοστομίδης, Ζέρης, Μπουτζίκος, Καραμανλής, Ντάσιος, Τσιάρας, Φερνάντες, Γκουγκούδης, Νικολιάς, Αλαμάνης και Διαμαντόπουλος.

Κύπρος Κορυδαλλού: Μηλιώνης, Φαφούτης, Ντρούζας, Κόμης, Ντικούνος, Ιωακειμίδης, Σιμάκος, Ταμπάκος, Παυλόπουλος, Άντερσον Ντα Κόστα και Βλάντιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις