Ένταση στην Ε.Ε. της ΕΠΟ με αφορμή το «λευκό» της Σούπερ Λιγκ

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ξεκίνησε την Τρίτη (9/4) στα γραφεία της ομοσπονδίας με την επιστολή της Γενικής Γραμματέως της FIFA, Φ. Σαμούρα, η οποία διαπιστώνει πρόοδο στην ΕΠΟ συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν.

Εν συνεχεία σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το dikisports.blogspot.com τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, ο οποίος εγκάλεσε τους εκπροσώπους της Super League για τα θέματα βίας και τόνισε πως ο Β. Γκαγκάτσης από την στιγμή που έχει καταδικαστεί σε ποινικό δικαστήριο θα πρέπει να καθαιρεθεί από τις αρμοδιότητές του στη λίγκα.

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης ξεκαθάρισε στον κ. Χούμπελ πως δεν έχει τη δυνατότητα να εκδίδει διαπιστωτικές πράξεις, ενώ σε ό,τι αφορά στη βία σημείωσε πως είναι κοινωνικό φαινόμενο και όχι αποκλειστικά πρόβλημα του ποδοσφαίρου.

Εν συνεχεία σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com οι τόνοι ανέβηκαν μετά το «λευκό» της Super League στον οικονομικό απολογισμό της ΕΠΟ. Ο Βαγγέλης Γραμμένος φέρεται να εξερράγη κατά των εκπροσώπων της Super League λέγοντας: «Αν νομίζετε ότι είμαστε κλέφτες, δεν έχετε θέση εδώ μέσα. Πρέπει να αξιολογείτε και να ψηφίζετε».

Εξίσου αναστατωμένος και ο ταμίας της ΕΠΟ, Π. Λασκαράκης δήλωσε πρόθυμος να παρουσιάσει όλα τα εντάλματα πληρωμών της ομοσπονδίας.

Ο Τ. Αγραφιώτη απάντησε στην έκρηξη του Γραμμένου ξεκαθαρίζοντας πως η Λίγκα ψήφισε «λευκό» διότι ήταν απόφαση που πήρε το Διοικητικό της Συμβούλιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις