Πέτρου: “Ό,τι καλύτερο για το ποδόσφαιρο η αναδιάρθρωση”

Ό,τι καλύτερο για το ποδόσφαιρο θεωρεί πως είναι η αναδιάρθρωση, ο γενικός αρχηγός του ΝΠΣ Βόλος, Άκης Πέτρου, θέση που εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr.

Αναλυτικά το δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Άκη Πέτρου:

“Με θετική ματιά βλέπει την αναδιάρθρωση ο Βόλος, ο οποίος τηρουμένων των αναλογιών θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στη Super League. «Θεωρώ, ότι για το ποδόσφαιρο είναι ό,τι καλύτερο, ώστε να υπάρξουν ομάδες που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να μην υπάρχει αυτό το χάσμα. Υπάρχουν ομάδες που ξεκινούν να παίζουν στη Football League και δεν τελειώνουν ποτέ το πρωτάθλημα. Αυτό είναι ποδόσφαιρο; Είναι άδικο αυτό για μερικές ομάδες. Αυτό το χάλι των τελευταίων χρόνων πρέπει να εξαλειφθεί», αναφέρει ο Άκης Πέτρου, γενικός αρχηγός της ομάδας της Μαγνησίας και προσθέτει:

«Σίγουρα υπάρχουν και αντίθετες απόψεις. Ο καθένας κρίνει ανάλογα το συμφέρον του, γιατί είτε η ομάδα τους δεν βγαίνει οικονομικά είτε γιατί πέφτει. Εμείς ως Βόλος, γίνει δεν γίνει αναδιάρθρωση, ανεβαίνουμε Super League. Οπότε έχουμε αντικειμενική άποψη για να πούμε, ότι ναι, αυτή η αλλαγή θα φέρει θετικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα αναβαθμιστεί. Ιδιαίτερα οι μικρότερες κατηγορίες θα έχουν όφελος. Είναι θετικότατο επίσης το γεγονός, ότι οι ομάδες θα λάβουν χρηματοδότηση. Δεν γίνεται συνεχώς ένας πρόεδρος να βάζει από την τσέπη του. Όταν πέφτουν λεφτά στο ποδόσφαιρο αναβαθμίζεται το προϊόν».”

sportdog.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις