ΣΦΟΒ: Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε…

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ σχετικά με την αναδιάρθρωση που πάει να περάσει από φέτος το υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, καλώντας τους πολιτικούς φορείς, έστω και την ύστατη ώρα, να διορθώσουν την αδικία που πάει να γίνει σε μεγάλες και ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τους πολιτικούς απατεώνες του 2011-2012 τους Γεώργιο Παπανδρέου και Γερουλάνο, το σαθρό, διεφθαρμένο και φασιστικό σύστημα της χρεοκοπημένης χώρας μας, ξαναγέννησε έναν νέο πολιτικά απατεώνα, τον σημερινό υφυπουργό κ. Βασιλειάδη ο οποίος συναίνεσε και συμφώνησε με τους εξυγιαντές της ΕΠΟ με τους Γραμμένο και Λασκαράκη, στην πιο άδικη, απάνθρωπη και παράνομη αναδιάρθρωση.

Ο Ολυμπιακός μας απλά θα χάσει μια χρονιά στην πορεία του για τη Σούπερ Λίγκα. Κάποιοι όμως πολιτικοί, βουλευτές, στελέχη και υφυπουργοί του κυβερνώντος κόμματος θα χάσουν μια ολόκληρη πολιτική ζωή και καριέρα. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα της κυρίας Ροδούλας Ζήση και του κ. Κ. Καρτάλη.

Τους καλούμε έστω και τώρα να ανατρέψουν την κατάσταση με δυναμική, με ψυχή και με αγάπη στην πόλη του Βόλου και στις ιστορικές ομάδες του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού την Κυριακή στον τελευταίο αγώνα θα στείλει ένα μεγάλο μήνυμα.

Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε.

Δηλώνουμε πιο πεισμωμένοι και πιο αποφασισμένοι.

Σφυρηλατούμε δυνατά τη συσπείρωσή μας και την ενότητά μας.

Τις επόμενες εβδομάδες στελέχη του ΣΦΟΒ θα επισκεφτούν τα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και αν δεν εισακουστούμε θα προβούμε σε πολύωρη ειρηνική και συμβολική κατάληψη των γραφείων και θα ζητήσουμε τις παραιτήσεις όλων, των δύο υφυπουργών, των δύο βουλευτών, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και του υποψηφίου Δημάρχου.

Να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, να ακυρώσουν την αναδιάρθρωση για φέτος και να αποκαταστήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου από το έγκλημα του 2011.

Δεν μας καλύπτουν οι ανακοινώσεις τους. Θέλουμε πράξεις ευθύνης και ουσίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις