“Μονομαχία” Μάντσεστερ Γ.-Μπαρτσελόνα στο “Ολντ Τράφορντ”

Έχοντας νωπές της μνήμες από το πάθημα της Παρί Σεν Ζερμέν η Μπαρτσελόνα πηγαίνει στον Ολντ Τράφορντ για να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00) στην πρώτη τους μάχη με στόχο την είσοδο στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Καταλανοί μπορεί να φαντάζουν φαβορί για την πρόκριση αλλά γνωρίζουν πλέον καλά το πώς οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν την πρόκριση απέναντι στους Παριζιάνους και έτσι είναι υποψιασμένοι.
Ο Πικέ, για τον οποίο το ματς αυτό έχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα λόγω των πρώτων βημάτων που έχει κάνει στην καριέρα του με την αγγλική ομάδα, ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για ένα ματς αρκετά δύσκολο απέναντι στην μεγαλύτερη ομάδα της Αγγλίας. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός εξήρε την παρουσία του Σόλσκιερ και θυμήθηκε το πόσο τον είχε βοηθήσει στα πρώτα του βήματα. Μετά και τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης η Μπάρτσα έχει την πολυτέλεια να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στις αναμετρήσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ για να κάνει πράξη την υπόσχεση των υπευθύνων της ότι φέτος στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Η παράδοση είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα η οποία μετράει μόλις μια ήττα στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις με την Γιουνάιτεντ, η οποία γνωρίζει ότι δεν είναι το φαβορί αλλά δεν σκοπεύει να πέσει αμαχητί.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπαϊγί, Βαλένσια και Αλέξις, ενώ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε το μόνο ερωτηματικό είναι η κατάσταση του Ντεμπελέ του οποίου η συμμετοχή θα αποφασιστεί σήμερα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις