Εξαιρετική εμφάνιση του τμήματος ποδηλασίας της Νίκης σε αγώνες στην Έδεσσα (photos)

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης που συμμετείχε στον 9ο αγώνα ορεινής ποδηλασίας “Δρόμοι Κερασιού”, που διεξήχθη στην Έδεσσα την Κυριακή 7 Απριλίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Στην κατηγορία γυναικών το τμήμα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την αθλήτρια της ακαδημίας Χατζηγεωργίου Ανδρεανή και την 8η θέση με την αθλήτρια της ακαδημίας  Σπυρέλη Μαρία – Βιολέττα.

Στην κατηγορία παίδων το τμήμα κατέκτησε την 6η θέση με τον αθλητή της ακαδημίας  Σπυρέλη Δημήτριο.

Στην πολύ δύσκολη από άποψη συναγωνισμού κατηγορία ανδρών 40 – 49 ετών το τμήμα κατέκτησε:
την 4η θέση με τον αθλητή Αδαλόγλου Μάριο
την 7η θέση με τον αθλητή Άννη Κωνσταντίνο
την 8η θέση με τον αθλητή Βλάχο Αντώνιο
την 10η θέση με τον αθλητή Κατώγια Κωνσταντίνο
την 13η θέση με τον αθλητή Αραμπατζή Σαράντη.

Στην κατηγορία ανδρών 50 – 59 ετών το τμήμα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τον αθλητή Μορφόπουλο Σπυρίδωνα.
Συνολικά οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες έφτασαν τις 115, ενώ ιώσεις και τραυματισμοί στις προπονήσεις, δυστυχώς δεν επέτρεψαν σε άλλους δύο πολύ δυνατούς αθλητές να αγωνιστούν.
Ο καιρός ήταν πολύ καλός. Το τερέν των ποδηλατικών μονοπατιών, το περιμέναμε πολύ μαλακό κι ήταν μέτριο προς σκληρό κι έτσι ορισμένοι επιλέξαμε να ξεκινήσουμε με λάθος επιλογή ελαστικών. Η επιλογή αυτή, μας στέρησε αρκετά πολύτιμα λεπτά.
Αξίζει επίσης να αναφερθεί η μπάντα των τυμπανιστών Έδεσσας, η οποία έδωσε ξεχωριστό χρώμα και τόνο, στην τόσο μεγάλη προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων.
Τέλος ο καλύτερος σεφ των ποδηλατών σέρβιρε ζεστή φασολάδα και ελιές. Τοπικές Αρχές και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν και χειροκρότησαν μικρούς και μεγάλους σε μια τόσο όμορφη γιορτή της ποδηλασίας.