Αιφνιδιαστική παραίτηση Μπαταγιάννη από την προεδρία της Σούπερ Λιγκ

Όπως ανακοινώθηκε  “ο κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για προσωπικούς λόγους”.

Η απόφαση φαίνεται να είναι αιφνιδιαστική διότι γίνεται λίγο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Στο χθεσινό ΔΣ της ΕΠΟ ο Μπαταγιάννης, που προέρχεται από τον Ολυμπιακό, του οποίου είναι αντιπρόεδρος, διαφώνησε σφοδρά με την απόφαση να διοργανώνεται το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 από τη Football League και να μη συσταθεί νέο νομικό πρόσωπο.

Επίσης στο χθεσινό ΔΣ της ΕΠΟ ο Μπαταγιάννης δέχθηκε την κριτική της FIFA για το θέμα της βίας στα γήπεδα και για το θέμα τηςμη αποπομπής του Β. Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Επίσης από πλευράς ΕΠΟ ασκήθηκε κριτική στην απόφαση της Super League να μην ψηφίζει στα ΔΣ τα οικονομικά θέματα της ΕΠΟ.

Επίσης η απόφαση να ισχύσει ως έχει η αναδιάρθρωση και να γίνει το επόμερνο πρωτάθλημα με 14 ομάδες, ήταν κόντρα στην όψιμη επιθυμία του συνεταιρισμού, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικά πρωτάθλημα.

Πάντως κατά καιρούς ο Μπαταγιάννης δέχθηκε ήπια κριτική (τελευταία για το θέμα Γκαγκάτση) και από ΜΜΕ που εκφράζουν τις θέσεις του Ολυμπιακού, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει πως έχει παραμελήσει την δικηγορία για χάρη των καθηκόντων στο ποδόσφαιρο.

Πλέον η Super League θα πρέπει να εκλέξει μέο πρόεδρο και μένει να δούμε αν θα οδηγηθεί σε συναινετική εκλογή οι εκλογές θα αποτελέσουν για άλλη μια φορά καταμέτρηση δυνάμεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις