Κατά της αναδιάρθρωσης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Με δήλωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, εκφράζει την αντίθεσή του για την αναδιάρθρωση που προωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και τονίζει πως αυτή θα πρέπει να εφαρμοστεί από τη μεθεπόμενη σεζόν (2019-2020).

Φυσικά μένει να φανεί πώς θα κινηθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εφόσον κατατεθεί η τροπολογία της αναδιάρθρωσης από τον Βασιλειάδη, δηλαδή αν θα ψηφίσει υπέρ ή θα την καταψηφίσει.

Αναλυτικά αναφέρει στη δήλωση του:

«Σε σχέση με την επικείμενη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, όπου προβλέπεται να μειωθούν οι ομάδες από δέκα έξι (16) σε δέκα τέσσερις (14), δηλώνω ότι δεν με βρίσκει σύμφωνο και θα αγωνισθώ, ούτως ώστε, κατά το επόμενο πρωτάθλημα 2019-2020 να παραμείνουν οι ομάδες δέκα έξι (16), αλλά και να επικρατήσουν ίσοι οικονομικοί όροι που θα οδηγήσουν από το μεθεπόμενο πλέον πρωτάθλημα στην υλοποίηση της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων.

Είμαι σίγουρος ότι ο Ιστορικός ΟΦΗ, η ομάδα της ΚΡΗΤΗΣ, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση στην τετράδα των ομάδων της SUPER LEAGUE, που θα υποβιβαστούν.

Τούτο διότι υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τίθενται στέρεα τα θεμέλια για να μεγαλουργήσει.

Παρόλα αυτά, η θέση μου παραμένει σταθερή στο να πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων από την επόμενη αγωνιστική σαιζόν 2019-2020».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις