Αντωνίου: Προϊόν πίεσης η αναδιάρθρωση, παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο

Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε  για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου, χαρακτηρίζοντας παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο την κίνηση Βασιλειάδη.

Αναλυτικά, είπε:

«Η απόφαση είναι ειλημμένη από τις 24 Αυγούστου υπό το καθεστώς πίεσης για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Super League δέχθηκε την άποψη του κ. Βασιλειάδη και προχώρησε στην αναδιάρθρωση. Επίκειται η τροπολογία του κ. Βασλειάδη για την αναδιάρθρωση και χθες αυτό που συζητήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει να κάνει με την εισήγηση της Ομοσπονδίας για το πού θα ενταχθεί η Super League 2. Το γεγονός ήταν στα χέρια του κ. Βασιλειάδη. Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει υπό το εκβιαστικό καθεστώς του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έπρεπε να βρουν τηλεοπτική στέγη και αυτό είναι ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ οδηγήθηκε σε αυτή τη διαδικασία από το καλοκαίρι.

Θέλουμε τα μπαράζ, για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είναι παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και ο κ. Βασιλειάδης έπρεπε να βοηθήσει γιατί η ΕΡΤ ειναι εθνικός φορέας. Νομίζω πως πλέον είναι αργά για οποιαδήποτε αντίδραση. Υπό πίεση ελήφθη η απόφαση. Η Super League και η Football League ανέχθηκαν τη διαδικασία με οικονομικά ανταλλάγματα. Δε χρησιμοποιώ τη λέξη εκβιασμό, ήταν προϊόν πίεσης η αναδιάρθρωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις