Στη λίστα της Ρόμα ο Φορτούνης

Nέα μεταγραφικά σενάρια προκύπτουν για τον Κώστα Φορτούνη, αυτή τη φορά από Ιταλία μεριά και συγκεκριμένα από τη Ρόμα που φέρεται να έχει συμπεριλάβει στη λίστα της 28 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Το δημοσίευμα έχει γίνει από τον δημοσιογράφο της εφημερίδας “Il Tiempo”, Φιλίπο Μπιαφόρα, ο οποίος σχολιάζει κιόλας, σημειώνοντας ότι οι απαιτήσεις των “ερυθρόλευκων” είναι μεγάλες για τα δεδομένα των Ρωμαίων.

Ο Κώστας Φορτούνης, πάντως, είναι το πιο “hot” όνομα αυτή τη στιγμή από Έλληνες παίκτες, καθώς τ’ όνομά του φιγουράρει στα ρεπορτάζ πολλών ομάδων στο εξωτερικό, κυρίως από την Τουρκία.

Να θυμίσουμε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο ραντάρ της τουρκικής Φενέρ, οι άνθρωποι της οποίας επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν και στο παρελθόν.

Μπροστά μας έχουμε ένα καυτό καλοκαίρι για τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού, με πρόθεση του ίδιου, αλλά και του κλαμπ να επεκτείνουν τη συνεργασία. Έγινε ήδη, άλλωστε, και το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση…