Χωρίς προβλήματα με Αλμυρό ο Ολυμπιακός Βόλου

Ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή η αγωνιστική χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Γ.Σ. Αλμυρού και ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στη Φούτμπολ Λιγκ, ύστερα από τρία χρόνια… περιπλάνησης στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Έφτασε η ώρα για να ανταμειφθούν οι κόποι και η προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς για τους παίκτες του Ολυμπιακού και όλους όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν σήμερα Πέμπτη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής, με τον Περικλή Αμανατίδη να τονίζει στους ποδοσφαιριστές πως θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς και να μη θεωρήσουν πως θα πάρουν τη νίκη, αν δεν αγωνιστούν με πάθος, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς άπαντες οι παίκτες προπονούνται κανονικά, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου, με τον Περικλή Αμανατίδη να παίρνει και τις αποφάσεις του, όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα. Πάντως, σημαντικές αλλαγές δεν πρόκειται να γίνουν, σε σχέση με τους παίκτες που ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Κατερίνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις