Απόλυτη επιτυχία για τους αθλητές του «Νικόμαχου»

Μοιράσου το άρθρο

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές του Νικόμαχου κατάφεραν να διακριθούν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που έγινε στην Καρδίτσα στις 3-4 Απριλίου 2019.

Στο εν λόγο πρωτάθλημα συμμετείχαν περίπου 400 αθλητές-μαθητές Λυκείων από όλη την Ελλάδα, με σκοπό να διακριθούν και να πάρουν τα μόρια, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και στις σχόλες, μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων.
Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πιο συγκεκριμένα από τον Νικόμαχο Βόλου συμμετείχαν τρεις αθλητές και κατάφεραν να πάρουν ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Καπλάνη Μαρία μετά από 5 αγώνες τους οποίους κέρδισε όλους, κάνοντας μια καταπληκτική εμφάνιση.
Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Σανίδας Νικόλαος μετά από 4 αγώνες κι έχασε το χρυσό “στον πόντο” από μια άτυχη στιγμή.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Χειμωνίδη Χρυσάνθη μετά από 3 αγώνες, χάνοντας την τελευταία στιγμή.

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, δεδομένου ότι οι αθλητές βρίσκονται σε φάση μελέτης κι αναγκαστικά δεν ακολουθούν πλήρως το πρόγραμμα των αγωνιστικών ομάδων του συλλόγου.
Η προετοιμασία των αθλητών συνεχίζεται αφού στον επόμενο μήνα υπάρχουν 3-4 πρωταθλήματα (Πανελλήνια, Βορείου Ελλάδος και Διεθνή) στα οποία θα συμμετέχουν.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλη την ομάδα για τις επιτυχίες και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις