Πίεση στον Βασιλειάδη από κυβερνητικούς βουλευτές για την αναδιάρθρωση

Από την στιγμή που η ΕΠΟ επανεπιβεβαίωσε ότι η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει και ο Γιώργος Βασιλειάδης, δεν έκανε πίσω ούτε στο αρχικό αίτημα της Σούπερ Λιγκ, ούτε σε αυτό της ΕΠΟ, τώρα παρατηρείται ένα τρίτο κύμα πίεσης προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, αυτή τη φορά μέσω βουλευτών του κόμματός του, οι οποίοι προέρχονται από περιοχές ομάδων, που δεν επιθυμούν την αναδιάρθρωση.
Έπειτα λοιπόν τις πιέσεις που δέχθηκε ο Βασιλειάδης από το ποδόσφαιρο αυτό καθαυτό, δηλαδή την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λιγκ, τώρα ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει να αντιμετωπίσει την πίεση των πολιτικών και εν όψει της κατάθεσης του Σχεδίου Νόμου για την αναδιάρθρωση, την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή.
Είναι ενδεικτικό ότι μετά την πρόταση της Νίκης Βόλου να υπάρξει ένα μεταβατικό στάδιο (την συνυπόγραψαν 16 ομάδες Γ’ Εθνικής), ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Μαγνησίας, Αλέξανδος Μεϊκόπουλος, τάχθηκε ανοιχτά κατά της απόφασης του Γιώργου Βασιλειάδη και την Πέμπτη υπήρξε συνάντηση στη Βουλή με βουλευτές άλλων Νομών του κόμματος, προκειμένου να υπάρξει κοινή αντίδραση κατά της αναδιάρθρωσης. Αποφασίστηκε να υπάρξει συνάντηση την προσεχή εβδομάδα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, καθώς και να σταλεί επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο και θα ενημερώνουν σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει και τις αντιδράσεις των ομάδων για την αναδιάρθρωση (θα επισυνάψουν και την πρόταση των ομάδων της Γ’ Εθνικής).
Με μεγάλο ενδιαφέρον πλέον αναμένεται, αν θα υπάρξουν κι άλλες επίσημες αντιδράσεις βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις