Λυσάνδρου εναντίον Κοξένογλου για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ

Ένα αναμενόμενο πρόσωπο και μια έκπληξη… Η επόμενη ημέρα για τον θώκο της Σούπερ Λιγκ μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη εμφανίζει ήδη δύο υποψήφιους. Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνά Λυσάνδρου και την αντίστοιχη αξιωματούχο της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου.

Η περίπτωση του Λυσάνδρου ήταν η λύση της κοινής λογικής από την πρώτη στιγμή, που ξέμεινε από πρόεδρο η διοργανώτρια της κορυφαίας επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας και κατά πολλούς ήδη το φαβορί λόγω του χαμηλού προφίλ του, ενώ αυτή της Κοξένογλου επιχειρείται να μπει «σφήνα» έχοντας κατά τα φαινόμενα την υποστήριξη και του ΠΑΟΚ. Κάτι, που δεν είναι τυχαίο, καθώς αυτή τη στιγμή η υποψηφιότητα του αντιπροέδρου των Θεσσαλονικέων Μάκη Γκαγκάτση «καίγεται» εξαιτίας της κακής χρονικής συγκυρίας για τον πατέρα του Βασίλη, αφού είναι από κάθε άποψη στην έξοδο από τη θέση του γενικού διευθυντή του συνεταιρισμού.

Πάντως, μέχρι την Τρίτη (16/4), που είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ με θέμα και την εκλογή νέου προέδρου θα γίνουν ζυμώσεις…

Πηγή: a-sports.gr