Τουρνουά βόλεϊ την Κυριακή στην Αγριά

Τουρνουά ακαδημιών βόλεϊ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Αγριά με τη συμμετοχή πέντε σωματείων. Η Αργώ είναι ένα από αυτά, ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 13/4 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ακαδημιών στο κλειστό γήπεδο Αγριάς τις ώρες 10.00-14.00 υπέρ της «Κιβωτού του κόσμου». Το τουρνουά συνδιοργανώνουν οι σύλλογοι, Αργώ Βόλου, Νίκη Βόλου, Γ.Σ Βόλου, Κένταυρος Αγριάς και θα συμμετέχει και ο Γ.Σ Αλμυρού.

Μια γιορτή αθλητισμού που θα συμμετέχουν όλες οι μικρές αθλήτριες και οι αθλητές ακαδημιών των συλλόγων, όπου θα παίξουν βόλεϊ και θα συνεισφέρουν στα αγαπημένα παιδιά της Κιβωτούς. Ομάδα παιδιών και εκπρόσωποι της «Κιβωτούς του Κόσμου» θα παραβρεθούν στην εκδήλωση για να χαρούν μαζί μας και να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την συμμετοχή τους.

Στο χώρο θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης όπως χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, σαμπουάν, αφρόλουτρα κτλ τα οποία μετά το τέλος της εκδήλωσης θα παραδοθούν στους εκπροσώπους της «Κιβωτούς του Κόσμου». Μια μεγάλη γιορτή που θα συνδυάσει τον αθλητισμό με την συνεισφορά. Σας περιμένουμε όλους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις