Πανόπουλος: «Για ότι συμβαίνει στην Ξάνθη, υπεύθυνος είμαι εγώ»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ύψωσε ασπίδα προστασίας στους άμεσους συνεργάτες του Πιαλόγλου και Επιτρόπου

Ασπίδα προστασίας στους συνεργάτες του ύψωσε ο Χρήστος Πανόπουλος. Εσχάτως οι   Άρης ο Πιαλόγλου και ο Νίκος ο Επιτρόπου βρέθηκαν στο «στόχαστρο» του κόσμου, με αφορμή κυρίως τα όσα συνέβησαν με τα όσα συνέβησαν με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, όμως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τους κάλυψε πλήρως.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 

Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω να δηλώσω τα εξής:

Ο Άρης ο Πιαλόγλου και ο Νίκος ο Επιτρόπου, μέλη της Διοίκησης τα τελευταία 30 χρόνια είναι τα πιο ηθικά κι έντιμα άτομα που έχω συναντήσει “στον πολύ όμορφα πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Έχουν πολλές φορές θυσιάσει και την προσωπική και την οικογενειακή τους ηρεμία και ευτυχία, για να βρίσκεται η Ξάνθη 30 χρόνια, εκεί που βρίσκεται.

Για όλα τα κακά που συμβαίνουν σ’ αυτή την ομάδα και που συμβαίνουν τα 30 τελευταία χρόνια, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Όπως και για όλες τις επιλογές και θέσεις των δύο ανωτέρων, γιατί είναι θέσεις που στηρίζω και υποστηρίζω και εγώ.

Όποιοι έχουν απορίες, επειδή δυστυχώς δεν έχω διαδικτυακούς χώρους, μπορούν να επικοινωνήσουν με εμένα προσωπικά και ξέρουν που μπορούν να με βρουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις