Γ’ Εθνική μπάσκετ: Δύσκολο έργο με ΠΑΣ Γιάννινα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Β.

Σε δύσκολη έδρα παίζει ο Ολυμπιακός. Σήμερα στις 17.00 κοντράρει τον ισχυρό ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Πιο σταθερά πατά στην κατηγορία η βολιώτικη ομάδα μετά τη νίκη σε βάρος της Νικόπολης. Πιο συγκεκριμένα συνέτριψε το συγκρότημα της Πρέβεζας με το εντυπωσιακό 91-54.

Οι δύο βαθμοί που κατακτήθηκαν είναι πολύτιμοι στον αγώνα που κάνουν οι Βολιώτες για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ταυτόχρονα σ’ ένα ακόμη παιχνίδι είχαν πολύ καλή απόδοση, γεγονός που ικανοποιεί τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.

Αυτό που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν. Την περασμένη Κυριακή ο Θοδωρής Ίλτσογλου και ο Αλέξανδρος Λουλούδης έμειναν στα… πιτς, μια και αντιμετωπίζουν θέματα με την υγεία τους. Ο πρώτος υπέστη κάκωση στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον ΑΟΚ Βέροιας, ενώ ο δεύτερος υποβλήθηκε σε επέμβαση στα δόντια.

Αμφότεροι έδειχναν να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους, αλλά η αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα από Κυριακή σε Σάββατο τους δημιουργεί πρόβλημα. Ο Λουλούδης θα είναι σίγουρα απών, ενώ για τον Ίλτσογλου καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε να βρεθεί λύση και να ακολουθήσει την αποστολή.

Στον αντίποδα κανονικά θα δώσει το «παρών» ο Δημήτρης Μπόγδανος. Η κατάσταση του πολύπειρου φόργουορντ έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση και την περασμένη Κυριακή ενίσχυσε την ομάδα του ενάντια στη Νικόπολη. Το ίδιο θα πράξει και σήμερα.

Σημειώνεται ότι η αναμέτρηση αρχικά είχε οριστεί για την Κυριακή 14 Απριλίου, αλλά τελικά θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο, αφού στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων έχουν προγραμματιστεί για αύριο αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού οι Γιαννιώτες φιγουράρουν στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Μετά από 22 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει 37 βαθμούς και η μοναδική ομάδα που τους περνά σε συγκομιδή είναι ο πρωτοπόρος Πρωτέας Γρεβενών, που έχει έναν βαθμό περισσότερο.

Υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Σταμάτης Σκαμάγκας, Βασίλης Μπουσκολίτης, Ραφαήλ Στύλας, Θωμάς Χαρχαρής, Απόστολος Κωστούλας, Θεοφάνης Αγγελοκωστόπουλος, Δημήτρης Μπόγδανος και ίσως ο Θοδωρής Ίλτσογλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις