Αμανατίδης: “Τελικός” με Αλμυρό για την άνοδο

Μία «ανάσα» πριν την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη αύριο Κυριακή στο τελευταίο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό θα στεφθούν πρωταθλητές στον 4ο όμιλο (κατακτούν την πρώτη θέση και με ισοπαλία).

Ωστόσο, όλοι στην ομάδα θέλουν να κλείσουν νικηφόρα τη χρονιά, να πετύχουν την 13η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και να κάνουν το «13 στα 13» εντός έδρας, έχοντας το απόλυτο στο γήπεδό τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Αμανατίδης, περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι αύριο και αυτό που τονίζει στους παίκτες του, είναι πως δεν θα πρέπει να παρουσιαστούν χαλαροί, αλλά να αγωνιστούν με πάθος και δύναμη, με στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να πανηγυρίσουν την άνοδο. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για το αυριανό παιχνίδι με τον Αλμυρό:

«Απέχουμε 90 αγωνιστικά λεπτά από την άνοδο. Είχα προβλέψει και τονίσει κατ’ επανάληψη, πως το πρωτάθλημα θα είναι ανοιχτό, ως προς τον πρωταθλητή, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Έχουμε μπροστά μας έναν «τελικό» με τον Αλμυρό και έτσι αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι για τη νίκη, χωρίς να μας απασχολεί οτιδήποτε άλλο στο μυαλό μας. Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και όλοι θέλουμε να γράψουμε ιστορία, οδηγώντας τον Ολυμπιακό Βόλου στην άνοδο. Είναι πολύ μικρή κατηγορία η Γ’ Εθνική για τον Ολυμπιακό. Έφτασε, νομίζω, η ώρα η ομάδα να αλλάξει επίπεδο, να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες και να διαγράψει ακόμη καλύτερη πορεία τα προσεχή χρόνια.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό μας. Όλη τη χρονιά οι φίλαθλοι στήριξαν την προσπάθεια μας και αύριο περιμένουμε ο κόσμος να κατακλύσει το Πανθεσσαλικό. Όπως είπα και μετά το παιχνίδι με τη Νεοκαισάρεια, Την Κυριακή μία ολόκληρη πόλη, μία ομάδα, ένας λαός θα είναι όλοι μαζί στο γήπεδο μία οικογένεια και μία αγκαλιά, για να γιορτάσει την επιστροφή του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις