Kαταδικαστική ισοπαλία για την Παναχαϊκή με ΝΠΣ Βόλο

Η Παναχαϊκή έμεινε στο 1-1 με τον ΝΠΣ Βόλος και ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για να τερματίσει 2η. Άψογος αμυντικά ο Βόλος, έβαλε και γκολ…

Καλό ρυθμό είχε το ματς στο α’ ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή, όντας αδύναμοι όμως να δημιουργήσουν σοβαρές προϋποθέσεις για κάποιο γκολ.

Και τούτο διότι η ανασταλτική λειτουργία των Βολιωτών ήταν εξαιρετική, με τους παίκτες του Φεράντο να προσπαθούν με τη σειρά τους να προκαλέσουν ρήγματα στα μετόπισθεν των Αχαιών με τους δραστήριους Φράγκο και Κόκκορη.

Ο δεύτερος, εντέλει, ήταν αυτός που «πλήγωσε» την ομάδα της Πάτρας, βρίσκοντας δίχτυα στο 41′ και φέρνοντάς της μεγαλύτερο άγχος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσουκαλάς του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Τίκα του Συνδέσμου Θεσπρωτίας και τον Πήττα του Συνδέσμου Ηλείας.

Κίτρινες: 47′ Αργυρόπουλος, 83′ Πλέγας, 90’+2 Λουμπαρδέας, 90’+2 Σούλης – 57′ Φράγκος, 86′ Πέντα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σάκης Τσιώλης): Σούλης, Πολυχρόνης, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φουρλάνος (69′ Μωραΐτης), Πλέγας, Ελευθεριάδης, Κολ, Μοντιέλ (57′ Μπαστακός), Κυνηγόπουλος (46′ Αργυρόπουλος).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Κόκας, Ανδρικόπουλος (46′ Καρρίκι), Ενγκουέμ, Δόρης, Πέντα, Κόκκορης (60′ λ. τρ. Κότο), Φράγκος, Κορέλας (69′ Λούκας Γκαρσία), Πίσπας.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις