Άνετα ο Αίας 3-0 τον Μαγνησιακό

Ο Αίας επιβεβαίωσε τα προγνωστικά νίκησε εύκολα με 3-0 τον Μαγνησιακό έφτασε τους 52 βαθμούς, παραμένοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Από την πλευρά του ο Μαγνησιακός, ο οποίος γνώρισε την 18η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα παραμένει ουραγός του πρωταθλήματος.

Το σκορ φανερώνει και την εικόνα του παιχνιδιού. Ο Αίας ήταν πολύ καλύτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ και κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκαν με 2-0. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημίχρονου ευτύχησαν να πετύχουν δύο τέρματα, όντας ανώτεροι από τον αντίπαλό τους. Στο 31’ ο Χειλάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βλαχόπουλο, «ξεκλειδώνοντας» την άμυνα του Μαγνησιακού και παραβιάζοντας για το 1-0. Προηγήθηκε εξαιρετική συνεργασία των Μπιρτσάι, Κωστούλα, Μπένου, πριν η μπάλα φτάσει στον σκόρερ. Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος και συγκεκριμένα στο 43’ ο Αίας πέτυχε δεύτερο τέρμα. Μετά από ασίστ του Μπιρτσάι, ο Μπένος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Μανγησιακού, σημειώνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, οι παίκτες του Αίαντα είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 70’ ο Χειλάς με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ χάθηκαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά το 3-0 ήρθε στο 84’. Ο Χειλάς πάσαρε στον Μπένο, ο τελευταίος πρόλαβε την έξοδο του Βλαχόπουλου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τον Αίαντα.

Από την πλευρά του ο Μαγνησιακός στάθηκε αρκετά καλά στο ματς μέχρι το 30’, όμως τα δύο γκολ που δέχθηκε, στο διάστημα 31’-45’ του στοίχισαν. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι με τους Τσένα (σουτ απέκρουσε ο Χαλάτσης) και Μπαλλά (δύο φορές απέτυχε να σκοράρει), προκειμένου να μειώσει τος σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, δίχως όμως να το καταφέρει.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Ξηροκώστας, Μακανίκας, Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστέλος, Μπιρτσάι (86’ Γ. Λαγός), Κωστούλας (67’ Τσόγκας), Κ. Κατσαβριάς (55΄Παπανικολόπουλος), Χειλάς, Μπένος.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Κρανιάς, Κωστής, Κατσίφας, Βασιλείου, Κολημήτρας Τσένα, Θεοδωρόπουλος (65’ Οικονόμου), Μπαλλάς, Ζενούνης, Χριστοδούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις