Με Ρακή η Αγ. Παρασκευή 0-1 τον Πρωτεσίλαο

Στο γήπεδο του Πτελεού αναμετρήθηκαν Πρωτεσίλαος και Αγ. Παρασκευή, σ’ ένα παιχνίδι με λιγοστές καλές επιθετικές προσπάθειες εκατέρωθεν, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 0-1, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ρακής στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με την Αγ. Παρασκευή να είναι καλύτερη. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Σιόβα στο 1’ και στο 45’. Στο 35’ ακυρώθηκε γκολ για τον Πρωτεσίλαο (το πέτυχε ο Απ. Λάμπος μετά από κάθετη πάσα του Εράλντο Μουσαμπελίου), μια απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 58’. Μετά από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων, ο Ρακής «έκλεψε» τη μπάλα, σούταρε, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Τίτα για να γίνει έτσι το 0-1.

Ο Πρωτεσίλαος θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 70’ όταν ο Νικογιάννης με κεφαλιά από καλή θέση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιτσιρίκου. Από πλευράς Αγ. Παρασκευής ο Ρακής μετά το γκολ που πέτυχε είχε δύο ακόμη ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο τέρμα, τις οποίες και απώλεσε.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Ακριβούσης. Ι. Λάμπος, Σιαμανίκος, Χασιώτης, Κ Κόρκος, Νικογιάννης, Ερ. Μουσαμπέλιου , Απ. Λάμπος, Σούδης, Χρ. Παναγιώτου (75’ Καλαμάς)

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Χρόνης, Αναστασιάδης (52’ Ιωακειμίδης), Λούμπαρδος, Μαστακούλης (85’ Ξαφογιάννης), Τσίλολγου, Κατσαγεωργίου, Παπαδήμος, (80’ Στέκας), Ρακής Σιόβας (88’ Παπαδόπουλος) Κουρτέλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις