Νίκη στο φινάλε για τον Πύρασο

Μπορεί στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δανιλόπουλος να έχασε πέναλτι που απέκρουσε ο Βαν ντε Γουίχε, αλλά πήρε το ριμπάουντ και από κοντά με δυνατό σουτ χάρισε τη νίκη στον Πύρασο με 2-1 κόντρα στη μαχητική Αγία Άννα.

Το 0-1 σημειώθηκε στο 39′ με σουτ του Θ. Ζάγκα που δεν εκτίμησε σωστά ο Σταντσούρης και το 1-1 στο 45+1′ με υπέροχο φάουλ του Ζαχαράκη από πλάγια αριστερά που κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας.

Στο 8′ ο Σταντσούρης απέκρουσε στο «παραθυράκι» της εστίας του φάουλ του Σφάκα και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο, στο 15′ ο Ζαρίφης αστόχησε από πλεονεκτικό σημείο για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 17′ ο Γιοβάνης πήρε ωραία πάσα του Ζαχαράκη, σούταρε όμως δύσκολα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Οι παίκτες του Πυράσου αφιερώνουν τη νίκη τους στους δύο τραυματίες τερματοφύλακες της ομάδας, Γιώργο Τσιλίγκο και Αναστάση Πρωτούλη.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Σταντσούρης, Στεργίου, Σιαμέτης (46′ Δανιλόπουλος), Γκίνης, Αντωνιάδης, Τσορμπαντζής, Ζαχαράκης (88′ Παπαδογιώργος), Νούσιας, Φούκης (62′ Κωστούλας), Γ. Τσάμης.
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Βαν ντε Γούιχε, Θ. Ζάγκας, Πανόπουλος (56′ Στεργιόπουλος), Σκοπός, Πετσιμέρης, Σερ. Τσιουρέλης (65′ Φιλατζικιώτης), Σφάκας, Σπ. Ζάγκας, Αντωνίου (80′ Πασχάλης), Ζαρίφης (18′ Κανδήλας), Χατζητρακόσιας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις