Παραμένει στην Α’ ΕΠΣΘ η Σκιάθος, 4-2 την Ακρόπολη

Την παραμονή της – και μαθηματικά – εξασφάλισε στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ η Σκιάθος, μετά τη νίκη που πέτυχε επί της Ακρόπολης με 4-2 στο νησί του Παπαδιαμάντη. Οι νησιώτες έχουν πλέον 24 βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και στόχος στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι η ομάδα να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, κλείνοντας με την καλύτερο τρόπο τη χρονιά.

Η ομάδα του Σέσκλου παρατάχθηκε στο γήπεδο της Σκιάθου με 10 ποδοσφαιριστές, ενώ χρέη τερματοφύλακα έκανε ο Γκατζούνας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, αξιοποιώντας την υπεροχή τους και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 10’ ο Ντ. Πρίφτι επιχείρησε τη σέντρα και ο Χισάι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ένα λεπτό πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, στο 44’ ο Ντ. Πρίφτι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Στην επανάληψη ο Τσεκούρας με πλασέ μείωσε το σκορ για την Ακρόπολη σε 2-1 στο 50’, όμως πέντε λεπτά αργότερα, στο 55’, ο νεαρός Πρόκο με πλασέ μέσα από την περιοχή δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Γκατζούνα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του σημερινού παιχνιδιού Ντ. Πρίφτι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 62’, ενώ στο 67’ ο Τσεκούρας βρήκε και αυτός για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 4-2, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, που έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Τσιάκου, που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας (60’ Τσιάκος), Τάσσος, Αλ Τζελάι, Τουρναβίτης, Μπρέγκου Γ. Γκιαουράκης, Σερ. Αϊντίνι (46’ Χρ. Τζελάι), Νασιάκος, Χισάι (46’ Πρόκο), Ντ. Πρίφτι, Μιστάκου (70’ Τσορμπατζόγλου).

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Γκατζούνας, Τσαπέρος, Διαμάντης, Χάνος, Αντώνιου, Παγώνης, Κ. Κολημήτρας, Κουτλούμπασης, Τσεκούρας, Μερμίγγης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις