“Πολυβόλο” ο Ρήγας… γάζωσε 6-0 τον Ηρακλή

Άλλη μια πειστική εμφάνιση φέτος για τον Ρήγα Φεραίο με προπονητή τον Μίλτο Ζιάκα. Οι «κυανόλευκοι» συνέτριψαν με 6-0 τον Ηρακλή στο στάδιο του Βελεστίνου και έφτασαν του 59 βαθμούς, παραμένοντας στο «κυνήγι» του Διαγόρα, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Τους ίδιους βαθμούς έχει και η Δήμητρα, η οποία υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Ρήγα.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος του Ρήγα, καθώς πέρα από τα γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Ζιάκα, δημιούργησαν και έχασαν πολλές ακόμη ευκαιρίες για γκολ.

Μόλις στο 3’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μάνος Πάσχος με κεφαλιά αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Γάρου, γράφοντας το 1-0.  Στο 33’ ο Γάρος από κοντά με πλασέ έκανε το 2-0, ύστερα από πάσα του Σέττου, με τον Ρήγα να πηγαίνει στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, έχοντας ένα σημαντικό προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, σημειώνοντας άλλα τέσσερα τέρματα. Στο 51’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νασιακόπουλου ο Πάσχος με κεφαλιά έγραψε το 3-0, που ήταν το 25ο φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα για τον επιθετικό του Ρήγα. Στο 56’ ο Γκάγκας με προβολή σκόραρε για το 4-0, ενώ στο 59’ ο Γάρος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Εξαιρετικό γκολ από τον Σέττο στο 70’ (διαγώνιο σουτ) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, για να γίνει το τελικό 6-0, από τον πολύ καλό σήμερα Γάρο στο 74’ με πλασέ, ύστερα από οργανωμένη προσπάθεια των παικτών του Ρήγα και πάσα του Σταμάτη στον σκόρερ.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής (78’ Χότζα), Καρλιάμπας, Αλεξίου (57’ λ.τρ. Σουγκάρης), Γάρος (78’ Μπομπότης), Τσιαντής, Πάσχος (60’ Σταμάτης), Νασιακόπουλος, Σέττος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Γκίκας, Πιέτρι, Τσαντόπουλος, Στρούγγης, Καραλής, Χριστογιαννούλας, Δημητρίου, Τανός, Γκάγκας (78’ Τσουκάλης), Κικίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις