Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 24ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Για μία ακόμη αγωνιστική η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ  έμεινε αμετάβλητη, αφού οι πρωτοπόροι κατάφεραν να επικρατήσουν και πάλι στις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής.

Ο Διαγόρας ανεβάζοντας κατά πολύ την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο,  όταν η μαχητικότατοι Μυρμιδόνες έμειναν με ποδοσφαιριστή λιγότερο,  κατάφερε να πάρει το πολύτιμο “τρίποντο” στον Πτελεό (0-2),  την ώρα που στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Δήμητρα πήρε εξίσου πολύτιμη νίκη (1-2) επί του  πολύ δυνατού Σαρακηνού, στο Βασδέκειο.

Στο ευκολότερο έργο της ημέρας, ο Ρήγας στην έδρα του πήρε ακόμη μία ευρεία νίκη (6-0) επί του αδύναμου Ηρακλή,  που θα συνεχίσει να παλεύει για τη σωτηρία του ως την τελευταία αγωνιστική.

Ο Αίας Σούρπης όντας πολύ καλύτερος δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του ουραγού Mαγνησιακού (3-0),  που είχε κάποια καλά διαστήματα στην αναμέτρηση.

Στη Σκιάθο η τοπική ομάδα πέτυχε νίκη  επί της Ακρόπολης (4-2), που σήμανε και την μαθηματική παραμονή στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στον αγώνα μόλις με δέκα ποδοσφαιριστές.

Η Αγ. Παρασκευή ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια εκτός έδρας τον Πρωτεσίλαο (0-1),  σε αναμέτρηση από την οποία προέκυψε ότι και οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία,  αφού οι ομάδες που έπονται στο βαθμολογικό πίνακα ηττήθηκαν και δεν προλαβαίνουν στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές να συμπληρώσουν περισσότερους πόντους.

Τέλος, στην πιο αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση, αφού τόσο ο Πύρασος, όσο και η Αγία Άννα  είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη μεγάλη κατηγορία και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο,  η γηπεδούχος ομάδα της Νέας Αγχιάλου πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα (2-1)

Τα αποτελέσματα
Σαρακηνός- Δήμητρα   1-2
Σκιάθος- Ακρόπολη   4-2
Πύρασος- Αγία Άννα 2-1
Πρωτεσίλαος- Αγία Παρασκευή   0-1
Μυρμιδόνες- Διαγόρας   0-2
Ρήγας- Ηρακλής   6-0
Αίας- Μαγνησιακός   3-0

Η Βαθμολογία

*Η πρώτη ομάδα προάγεται απευθείας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2019-2020 (εφόσον δεν προκύψει αλλαγή από την ΕΠΟ)

**Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 13η και την 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται απευθείας στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

***Αν υπάρξουν ομάδες που υποβιβάζονται από τη Γ’ Εθνική, οι οποίες ανήκουν στη δύναμη της ΕΠΣΘ, θα υποβιβαστούν αντίστοιχα στη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία και οι ομάδες που καταλαμβάνουν τις θέσεις 12, 11 κ.ο.κ

Η επόμενη- 25η αγωνιστική
Δήμητρα- Ακρόπολη
Αγ. Άννα- Σαρακηνός
Αγ. Παρασκευή- Σκιάθος
Διαγόρας- Πύρασος
Ηρακλής Β.- Πρωτεσίλαος
Αίας- Μυρμηδόνες
Μαγνησιακός- Ρήγας Φ.

Τα ρεπορτάζ της αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
Πιο κοντά στον τίτλο ο Διαγόρας
Με Ρακή η Αγ. Παρασκευή 0-1 τον Πρωτεσίλαο
Άνετα ο Αίας 3-0 τον Μαγνησιακό
Νίκη στο φινάλε για τον Πύρασο
Παραμένει στην Α’ ΕΠΣΘ η Σκιάθος, 4-2 την Ακρόπολη
“Πολυβόλο” ο Ρήγας… γάζωσε 6-0 τον Ηρακλή
Μέσα σε πολύ πάθος κι ένταση… η Δήμητρα νίκησε το Σαρακηνό

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις