Ελεύθερο ποδόσφαιρο από Αλμυρό κόντρα στον Ολυμπιακό Β. (pregame)

Έχοντας πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή στα επτά τελευταία του παιχνίδια (πήρε 12 πόντους με τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία μόνο ήττα) ο Γ.Σ. Αλμυρού «κλείδωσε» την παραμονή στη Γ’ Εθνική και δίκαια βρίσκεται στην 5η θέση του 4ου ομίλου. Στο διάστημα αυτό οι «κυανόλευκοι» αύξησαν κατά πολύ την παραγωγικότητά τους, ενώ και αμυντικά παρουσίασαν μεγάλη βελτίωση.
Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή με τον ΓΣΑ να καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο (4 μ.μ.). Πολλοί πιστεύουν ότι οι Αλμυριώτες θα έχουν άχαρο ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη ή και ισοπαλία θα κατακτήσουν τον τίτλο και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Στον Ολυμπιακό ήδη ετοιμάζουν μεγάλη γιορτή και φυσικά δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Γυμναστικό να τους τη χαλάσει.
Από τη δική τους πλευρά οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι θα έχουν τρομερά δύσκολο έργο. Εκείνο που έχουν να κάνουν είναι να παίξουν το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν και να επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου. Από τη στιγμή που δεν έχουν άμεση ανάγκη για βαθμούς θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα κλειστούν στα μετόπισθεν και ότι θα προσπαθήσουν να ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο τις δικές τους ποδοσφαιρικές αρετές.
Ο Κώστας Βελιτζέλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ηλία Γκίκα. Ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας και έτσι τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το σημερινό παιχνίδι είναι 17 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι:
Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Γιάννης Βέργος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις