Νικηφόρα με Στυλίδα θέλει να κλείσει τη χρονιά ο Θησέας (pregame)

Την ήδη υποβιβασμένη Στυλίδα υποδέχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα ο Θησέας, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Αγριάς έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και θα επιδιώξει μία νίκη γοήτρου για να ολοκληρώσει την φετινή της «παρθενική» συμμετοχή στην κατηγορία με θετικό τρόπο.

Το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά και αναμένεται να είναι ανοιχτό, ενώ και οι φιλοξενούμενοι θα θέλουν από την πλευρά τους να αφήσουν την κατηγορία με όσο το δυνατόν καλύτερες εντυπώσεις.

Στον Θησέα θέλουν το «τρίποντο» για να τερματίσουν σε μία όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση, καθώς και για να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας.

Στον Θησέα, πάντως, υπάρχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Θανάσης Μπόρας είναι τιμωρημένος με ποινή μίας αγωνιστικής. Ο Αποστόλης Χατζησταμάτης βρίσκεται στην Αγγλία για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Κώστας Οικονόμου αισθάνεται ενοχλήσεις και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει. Σε αυτούς προστίθενται οι μόνιμες πλέον απουσίες των Αρκάδιου Δημητριάδη, Μάριου Φουρκιώτη (τραυματίες) και Πέτρου Αγιασιώτη (στρατευμένος).

Οι 16 ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται από τον κ. Μπακάλη είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις