Τελευταίο παιχνίδι με Απολλωνίδες Ερέτριας για τον Α.Σ. Βόλος

Τον τελευταίο της αγώνα δίνει σήμερα στις 16.30 στο βοηθητικό του ΕΑΚ ο ΑΣ. Βόλος 2004 με αντίπαλο τις Απολλωνίδες Ερέτριας, για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών. Ολοκληρώνονται έτσι οι φετινές της υποχρεώσεις, αφού την τελευταία αγωνιστική η ομάδα έχει ρεπό.

Στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από μια καλή εμφάνιση συνοδευόμενη από τη νίκη. Σε περίπτωση νίκης ο ΑΣ Βόλος 2004 κατακτά, εκτός απροόπτου, την 3η θέση της βαθμολογίας και κλείνει θετικά τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενη ομάδα της Ερέτριας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό και έχει ήδη υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο ΑΣ Βόλος 2004 δεν θα δώσει την πρέπουσα σημασία στο παιχνίδι και δεν θα κυνηγήσει την νίκη. Άλλωστε και στο ματς του πρώτου γύρου η ομάδα της Εύβοιας δυσκόλεψε αρκετά για να πάρουν τελικά τη νίκη οι «ερυθρόλευκες» με 1-2 στα τελευταία λεπτά.

Η αποστολή της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τις:
Ανδρέου, Αβντόλι, Κέκου, Βέτσικα, Νέννε, Βαϊνοπούλου, Πουρσανίδου, Κυριάκου, Παπασακελλαρίου, Γεωργολοπούλου, Γρηγοριάδη, Τιρτιράκη, Γκέκα, Νικάκη, Κουμνιώτη, Καρακάνα, Μιχαλακάκη, Κουλοχέρη

Διαιτητής της αναμέτρηση θα είναι η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί της θα είναι οι Δημήτρης Κοτούμπας και Δημήτρης Παραφέστας, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις