Μάχη παραμονής στα Γιάννενα, σύγκρουση Ευρώπης στο «Κλ. Βικελίδης»

Nα ολοκληρώσει με νίκη και καλό θέαμα τις υποχρεώσεις του στο Καραϊσκάκη θέλει ο Ολυμπιακός ο οποίος υποδέχεται την Ξάνθη, που καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στις υπηρεσίες των Κούτρη και Μπουχαλάκη οι οποίοι έμειναν εκτός πλάνων του λόγω τραυματισμών. Όσον αφορά το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς θα παραταχτεί απέναντι στους Πειραιώτες δίχως τους τιμωρημένους Τζουρίτσκοβιτς, Καντά, Γέντρισεκ, Μπαριέντος, Κάστρο και Αλμέϊδα, αλλά και τον τραυματία Κάστρο.
Στην Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία θα αγωνιστεί με αλλαγές στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους» στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Λιβάγια, του τραυματία Τσιγκρίνσκι, αλλά και στους Γκάλο, Οικονόμου που έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες. Όσον αφορά το συγκρότημα του Μάκη Χάβου θα αγωνιστεί απέναντι στην Ένωση με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Πίτι.
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και Ατρόμητος διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία μάχη με φόντο την Ευρώπη. Ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με το συγκρότημα της ομάδας του Περιστερίου στις υπηρεσίες του Τόνσο. Όσον αφορά τον Νταμίρ Κάναντι δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι στις υπηρεσίες του τραυματία Σάκιτς.
Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ που επιζητά βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία. Ο κόουτς των «πρασίνων» Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεση του για τον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς τους τιμωρημένους Ινσούα, Κουρμπέλη, Γιόχανσον, αλλά και τους τραυματίες Μπουζούκη, Βέργο, Μαυρομάτη και Κουλιμπαλί. Στον αντίποδα ο κόουτς των «ασπρόμαυρων» Χάιμε Βέρα συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Γιακουμάκη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, εν αντιθέσει με τους τιμωρημένους Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο αλλά και τον τραυματία Σακόρ που έμειναν εκτός.
Λεβαδειακός και Πανιώνιος τίθενται αντιμέτωποι με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Η ομάδα της Βοιωτίας θέλει την νίκη απέναντι στους «κυανέρυθρους» προκειμένου να κρατήσει ζωντανές τις όποιες απειροελάχιστες ελπίδες έχει για παραμονή στην κατηγορία. Από την πλευρά της ομάδας της Νέας Σμύρνης η οποία θα αγωνιστεί με αρκετά προβλήματα στο συγκεκριμένο ματς, θέλει κι αυτή το τρίποντο προκειμένου να αποφύγει τυχόν περιπέτειες.
Στα Γιάννενα ΠΑΣ και Αστέρας Τρίπολης σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ο θάνατος σου η ζωή μου θέλουν το τρίποντο για να μπορέσουν να μείνουν ζωντανοί στην μάχη της παραμονής. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Τζημόπουλο, αλλά και τους τραυματίες Ευαγγέλου, Λίλα. Από την πλευρά του ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κυριακόπουλο, αλλά και στον τιμωρημένο Καλτσά, ενώ στην Ριζούπολη Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικός θα τεθούν αντιμέτωποι σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά και για τους δύο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
ΑΕΛ – ΠΑΟΚ (Novasports1)
Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (ΕΡΤ)
Άρης – Ατρόμητος (ΕΡΤ)
Λαμία – ΑΕΚ (ΕΡΤ)
Λεβαδειακός – Πανιώνιος (Novasports4)
Ολυμπιακός – Ξάνθη (Novasports2)
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (ΕΡΤ)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (Novasports3)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις