Κοντά σε Αραπίτσα ο Ρήγας Φεραίος

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Σέττου από τη Μαλεσίνα, ο Ρήγας Φεραίος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 18χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννη Αραπίτσα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως βασικός με την Κ20 του συλλόγου.


Η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου έχει έρθει σε επικοινωνία με την αντίστοιχη των «ερυθρόλευκων» και οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η ομάδα του Βελεστίνου ζήτησε να αποκτήσει τον 18χρονο ποδοσφαιριστή και ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι θετικός, αλλά μόνο αν αυτό γίνει με τη μορφή δανεισμού.

Η ερυθρόλευκη ομάδα συζητά τον δανεισμό του Αραπίτσα, αφού εκείνος όπως και άλλοι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου δύσκολα θα μπορέσουν να βρεθούν φέτος στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Απόστολου Χαραλαμπίδη, η οποία στοχεύει σε άνοδο στη Superleague.

Οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού έχουν την άποψη πως το καλύτερο για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας, είναι να δοθούν ως δανεικοί σε άλλους συλλόγους, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάννη Αραπίτσα ως δανεικού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό Βόλου στον Ρήγα Φεραίο, θα πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή της ερυθρόλευκης ομάδας από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

Δημήτρης Μπιτολάς