Έκλεισε με νίκη τη χρονιά ο Α.Σ. Βόλος 2004

Με μία μεγάλη σε έκταση νίκη ολοκλήρωσε τη φετινή του παρουσία στη Β’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών ο Α.Σ. «Βόλος 2004». Οι «ερυθρόλευκες» συνέτριψαν με 9-0 τις Απολλωνίδες Ερέτριας για την 13η ημέρα του 3ου ομίλου. Οι υποχρεώσεις τους ολοκληρώθηκαν, αφού στην τελευταία αγωνιστική θα κάνουν το ρεπό τους.

Οι γηπεδούχες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και έκαναν το 1-0 στο 5’ με το γκολ της Νεννέ ,το οποίο ήρθε μετά από σέντρα-σουτ της Γκέκα από αριστερά. Στο 18’ η Νεννέ πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα της με σουτ εντός περιοχής. Στο 33’ η Ανδρέου έκανε το 3-0 με πλασέ, ενώ στο 35’ η Αβντόλι σημείωσε το 4-0 με δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ της Βέτσικα. Στο 38’ το χατ τρικ από την Νεννέ, η οποία προχώρησε μόνη της μέσα στην αντίπαλη περιοχή και νίκησε την τερματοφύλακα, κάνοντας το 5-0 για την ομάδα του Βόλου.

Στο 42’ η Νικάκη πέτυχε το 6-0 μετά από μία επαναφορά της μπάλας από την τερματοφύλακα. Οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν να σκοράρουν  και στο 58’ η Νεννέ έκανε το 7-0, φθάνοντας τα τέσσερα γκολ στο ματς και 10 στο πρωτάθλημα. Το 8-0 ήρθε στο 87’ με μακρινό σουτ της Βαϊνοπούλου για να φτάσουμε στο 90’ όπου η δωδεκάχρονη Τιρτιράκη στη πρώτη επίσημη εμφάνιση της στη μεγάλη ομάδα έβαλε ένα απίστευτο γκολ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 9-0. Να σημειωθεί πως η προπονήτρια του Α.Σ. Βόλος 2004 Έλενα Κουσκούνη έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουν στον αγώνα και παίκτριες από την Ακαδημία της ομάδας.

Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004: Μιχαλακάκη, Νικάκη (46’ Τιρτιράκη), Βαϊνοπούλου, Αβντόλι, Κέκου, Νεννέ, Γρηγοριάδη, Γκέκα (43’ Κυριάκου), Ανδρέου (46’ Καρακάνα), Βέτσικα, Παπασακελλαρίου (43′ Κουλοχέρη).

ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ: Χατζηστάμου, Κανεδάκη, Μπαρόλα, Κλωπόδη, Σταματάκου, Τσαραντάνη, Κολοβού (51′ Μπερέτη), Καράγκου, Ντάσκου, Κουμπιά, Καμπέρου

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις