Ντόστανιτς: «Όλα τα παιχνίδια τα παίξαμε στα ίσια…»

«Όλα τα παιχνίδια τα παίξαμε στα ίσια» είπε με νόημα ο Ράτκο Ντόστανιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε, επίσης, πως η ομάδα συγκεντρώνεται πλέον στους αγώνες μπαράζ μέσω των οποίων θα κατακτηθεί ο στόχος της ανόδου.

Αναλυτικά:

«Αρχικά, να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το ξεκίνημα του αγώνα για εμάς ήταν πάρα πολύ καλό. Μπήκαμε στον αγώνα, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Να δώσω συγχαρητήρια στον Πιερικό και να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία. Ο μοναδικός μας στόχος για το παιχνίδι ήταν να το κερδίσουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς. Από κει και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια μπαράζ, γιατί πρέπει μέσω αυτών να ανέβει η ομάδα στην επόμενη κατηγορία».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα

«Από την περίοδο που ήρθα στην ομάδα κι απ’ όσα δει, το ίδιο ισχύει και για πιο πριν, η ομάδα έπαιξε ένα πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν ένας από τους στόχους μας. Ξέραμε, ότι δε θα έχουμε βοήθεια από κανέναν, κι ούτε περιμέναμε σε κάποιο παιχνίδι να έχουμε βοήθεια. Εμείς όλα τα παιχνίδια τα παίξαμε στα ίσια κι όπως έπρεπε. Ο στόχος μας ήταν να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο, να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να κάνουμε “ταμείο” στο τέλος. Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για την πρώτη θέση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας μου».

Για τα μπαράζ και την προετοιμασία της ομάδας

«Ο στόχος είναι ένας, να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Δεν υπάρχει ούτε ξεκούραση, ούτε τίποτα. Μόνο δουλειά. Ψυχολογικά, βλέπετε πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα, να πρέπει να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια και να φτάσεις στον στόχο. Έχουμε κάποιες μέρες, έχουμε να κάνουμε δουλειά, τίποτα άλλο».

Για τον τραυματισμό του Μαντζίρη:  «Ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερα.  Ελπίζουμε ότι δε θα είναι κάτι σοβαρό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις