Γλέντησαν την άνοδο μέχρι πρωίας στον Ολυμπιακό Β. (photos)

Στο νυχτερινό κέντρο «Premiera» γιόρτασαν, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, μαζί με την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση της ομάδας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σε μια υπέροχη βραδιά ο…. λουλουδοπόλεμος έδινε κι έπαιρνε, με τους «ερυθρόλευκους» να διασκεδάζουν με τους καλλιτέχνες του κέντρου την επιτυχία τους, όλοι μαζί ως οικογένεια. Την παράσταση έκλεψε ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος δεν άφηνε από τα χέρια του και τα μάτια του το Κύπελλο του πρωταθλητή. Ο αρχηγός Στάθης Ρόκας ήταν αυτός που έφερε το Κύπελλο στο κέντρο, για να αρχίσει το γλέντι, μετά των σχετικών φωτογραφιών, ενώ χόρεψαν στην πίστα όλοι σχεδόν οι παίκτες (ακόμη και ο Ντέιβιντ Ναζίμ! που έδειξε να γνωρίζει τα ελληνικά λαϊκά τραγούδια).

«Αρχοντικό» το ζεϊμπέκικο του Κώστα Φλίγκου, αλλά και του Μανώλη Νικολακάκη, ενώ σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι Ευριπίδης Τσιμπανάκος, Δημήτρης Πέγιος, Αλέκος Μεταφτσής, Περικλής Αμανατίδης, Σωτήρης Πετσιμέρης και Γιάννης Θεοδωρίδης. Ο φροντιστής της ομάδας, η ψυχή των αποδυτηρίων Δημήτρης Παπαγιάννης, έδωσε και αυτός το «παρών» στο γλέντι, όπως και ο διευθυντής των γραφείων της ομάδας Ανδρέας Κικίλιας, ο υπεύθυνος των εκδηλώσεων και του διαφημιστικού τμήματος Γιώργος Μπακίρης και φυσικά ο ανεπανάληπτος Μίλτος Μαργαρός, καθώς και ο οδηγός του λεωφορείου της ομάδας και ένθερμος υποστηρικτής του Ολυμπιακού Βόλου Απόστολος Έξαρχος.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από το γλέντι των “ερυθρόλευκων” για την κατάκτηση της πρωτιάς και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις