«Με πληροφόρησαν για τα ποσοστά στο στοίχημα, ήταν μια απάντηση»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί της ΑΕ Καραϊσκάκη απένειμε μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ αναφέρθηκε και στο στόχο της δεύτερης θέσης.

Αρχικά είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της ομάδας γιατί και μαθηματικά πλέον ο Απόλλων Πόντου έχει υλοποιήσει το βασικό και μοναδικό του στόχο. Διότι η δεύτερη θέση δημιουργήθηκε δεν ήταν ποτέ μέσα στους στόχους μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη που κατάφεραν να διασφαλίσουν μία θέση στη δεκάδα. Η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης είναι ο επόμενος στόχος και όχι αυτοσκοπός. Θα διεκδικήσουμε κι αυτό το στόχο. Είχα πει ότι αν φτάοσυμε σε αυτό το σημείο να διεκδικούμε τη δεύτερη θέση θα μπορούσαμε να τον υλοποιήσουμε, αρκεί να είχαμε όλα τα στελέχη υγιή. Εχουμε ομως σημαντικά στελέχη μας εκτός και κρατάω επιφύλαξη για τον στόχο της δεύτερης θέσης. Ενα ευχαριστώ είναι λίγο για αυτούς τους ανθρώπους που και στο δικό μου το μυαλό ήταν ένας πολύ δύσκολος και ήταν ένα μικρό θαύμα, όπως έχουμε πει».

Για το αν με τη νίκη αυτή οι παίκτες του έκλεισαν στόματα: 

«Για πρώτη φορά στα αποδυτήρια με πληροφόρησαν για κάποια ποσοστά στοιχήματος και γνώριζα ότι είναι φήμη. Μου έχουν πει ότι και από φήμη ακόμη μπορεί να αλλάξουν ποσοστά. Ηταν βάρος και ευθύνη να κλείσουμε στόματα, μεταξύ μας βέβαια ξέραμε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Για αυτό και ήταν μια απάντηση σε όλους αυτούς».

Για την υπόθεση με τον Αήττητο και πότε θα βγει η απόφαση:

«Εκδικάστηκε η υπόθεση, δόθηκε περιθώριο ημερών για υπομνήματα αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν πάρουν την ετυμηγορία της ΕΕΑ για το λόγο που αποβλήθηκε ο Αήττητος. Εχουμε άρα πολλές πιθανότητες γιατί με βάση την αιτιολόγηση της αποβολή δεν είχε καταφέρει να έχει μετοχικό κεφάλαιο αλλά και σύνθεση δ.σ.. 19 του μήνα ή 24 θα βγει η απόφαση, ένα αγώνα πριν το τέλος. Ότι έχουμε πιθανότητες έχουμε,  αλλά εκείνο που δεν έκατσε καλά μέσα μου ήταν οι αγώνες με τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ηρακλή και μας περιοόρισαν τις πιθανότητες».

Πηγή:Metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις