Καμία ανησυχία με Μαντζίρη, επιστρέφει στις προπονήσεις την Τετάρτη

Η αποχώρηση του Λάζαρου Μαντζίρη με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο ματς της Νίκης με τον Πιερικό, σκόρπισε ανησυχία στους ιθύνοντες της βολιώτικης ομάδας που ήταν στην Κατερίνη. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ των κυανολεύκων λίγο πριν ο διαιτητής στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, στάθηκε μπροστά στην μπάλα, στην προσπάθεια να εκτελέσει φάουλ ο αντίπαλος, με αποτέλεσμα να δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Η ενέργειά του προκάλεσε εντύπωση καθώς δεν υπήρχε κανένας λόγος ο παίκτης να «κιτρινιστεί» μιας και ακολουθεί η σειρά των μπαράζ για την άνοδο στη Football League. Ο Λάζαρος Μαντζίρης, στη συνέχεια ξάπλωσε στο χόρτο λέγοντας σε συμπαίκτες και αντιπάλους πως ζαλίζεται. Ήταν φανερό πως ο επιθετικός της Νίκης παρενόχλησε την εκτέλεση του φάουλ με σκοπό να διακόψει το ματς και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κάτι που δεν κατάλαβε ο διαιτητής. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θυμάται καν τη φάση και πως βρέθηκε πάνω στο αυτοκινούμενο φορείο. Ο Μαντζίρης είχε χτυπήσει στο κεφάλι σε προηγούμενη φάση σε διεκδίκηση στον αέρα με αντίπαλό του, με τα συμπτώματα από το χτύπημα να κάνουν την εμφάνισή τους δέκα λεπτά περίπου αργότερα.

Άμεσα ο νεαρός επιθετικός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες ήταν «καθαρές». Οι γιατροί του συνέστησαν να απέχει από τις προπονήσεις για δύο μέρες και δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις