Π. Αμανατίδης: Ήταν υποχρέωσή μας να ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό Β.

Το να ανέβει κατηγορία ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν υποχρέωση όλων, όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Περικλή Αμανατίδη. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα, ενώ αισθάνεται χαρούμενος που υπηρέτησε τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και σταθερή όλη τη χρονιά και υπάρχει μία πολύ καλή βάση για τις επόμενες χρονιές. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού που στήριξε αυτή την προσπάθεια. Γιατί, στις επιτυχίες πολλές φορές υπάρχει ένας καπνός και κρύβονται πάρα πολλοί αφανείς ήρωες από πίσω. Λατρεύω το ποδόσφαιρο γιατί είναι ομαδικό και για να έρθει η επιτυχία πρέπει να συνεισφέρουν όλοι.

Γνώρισα φέτος έναν νέο συνεργάτη στον Ολυμπιακό Βόλου, το Σωτήρη Πετσιμέρη, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά. Από κει και πέρα θέλω να πω, όσο και αν ακούγεται περίεργο, εμείς κάναμε τη δουλειά μας. Θεωρώ ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Ήταν υποχρέωσή μας να ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό κατηγορία. Έχω αρκετές ανόδους στην καριέρα μου, αλλά αυτή τη θεωρώ γλυκιά και ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Αυτή η ομάδα, η οποία είναι πάρα πολύ μεγάλη στην πόλη, πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα της. Είναι πλέον στη βούληση των ανθρώπων που τη διοικούν.

Χαίρομαι πάρα πολύ, που τη φετινή χρονιά υπηρετήσαμε τον Ολυμπιακό Βόλου».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις