Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού Β. προς την Αστυνομία

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία ευχαριστεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Βασίλη Καραΐσκο, για τον άψογο σχεδιασμό και υλοποίηση των μέτρων τάξης του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Αλμυρό, αλλά και της πορείας που ακολούθησε για την άνοδο της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και τον Διευθυντή της κύριο Βασίλειο Καραΐσκο για τον άψογο σχεδιασμό και υλοποίηση των μέτρων τάξης και ασφάλειας του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας που διεξήχθη στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ με τον Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, όσο και για την χωρίς ουσιαστικά προβλήματα για την λειτουργία της πόλης μας οργάνωση και παρακολούθηση από την πλευρά των οργάνων της τάξης της μεγαλειώδους μηχανοκίνητης πορείας των χιλιάδων οπαδών μας που διεξήχθη στους δρόμους του Βόλου.
Επίσης εύχεται ταχεία ανάρρωση, στην νεαρά φίλαθλο της ομάδας μας, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με το ΓΣ Αλμυρού και την περιμένουμε γρήγορα και πάλι υγιή στις κερκίδες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις