Νέο τεστ με Λαμία σήμερα για Ολυμπιακό Βόλου

Ύστερα από 12 μέρες παραμονής στο Καρπενήσι, όπου η ομάδα πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφει σήμερα Τετάρτη 19/8 στη βάση της, αφού πρώτα κάνει μια στάση το απόγευμα στη Λαμία, για να δώσει φιλικό παιχνίδι με…

…την τοπική ομάδα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19.00 στο ΔΑΚ Λαμίας.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και πάλι διάφορα σχήματα, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και να διαπιστώσει αν αυτά που διδάσκονται οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις μπορούν να τα βγάλουν σιγά-σιγά στο γήπεδο. Το ευχάριστο είνια πως η προετοιμασία κύλησε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και όλοι στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι.
Τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς θα φανούν άμεσα, όπως υποστηρίζει η τεχνική ηγεσία, ενώ από εδώ και πέρα οι “ερυθρόλευκοι” μέσω μιας σειράς φιλικών παιχνιδιών θα επιδιώξουν να “δέσουν” ως ομάδα και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη, με τη διοίκηση της ΠΑΕ σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, να αναζητεί έναν ικανό σέντερ φορ, αλλά και έναν έμπειρο ανασταλτικό μέσο. Από εκεί και πέρα αναμένεται να αποχωρήσουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες, με υποψήφιους τους Κολημήτρα, Παναγιώτου, Κορνελάτο και Αλαμάνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις