«Ούτε μία στο εκατομμύριο να ξεσπιτωθούμε»

«Ούτε μία στο εκατομμύριο να ξεσπιτωθούμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο goalpost.gr και στον Γιώργο Αποστολακόπουλο, σχετικά με το θέμα της έδρας του Συλλόγου. Ο Γιάννης Ξάνθης ήταν κάθετος και απόλυτος όσον αφορά την κατάληξη της υπόθεσης, τονίζοντας πως δεν θα μπει στη διαδικασία να ζητιανέψει, όσα αυτονόητα δικαιούται η ομάδα. Όσον αφορά τη δήλωση έδρας, το Στάδιο Αλκαζάρ, συμπλήρωσε πως έγινε για τυπικούς λόγους και είναι βέβαιος πως η Νίκη θα δώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στο «Π. Μαγουλάς».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Ξάνθης στο goalpost.gr:

«Δηλώσαμε ως έδρα και το στάδιο Αλκαζάρ για τυπικούς λόγους. Το γήπεδο του Αρμενίου που ήταν στις επιλογές δεν διέθετε δελτίο καταλληλότητας. Θα πρέπει να τονίσω όμως πως εμείς σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παίξουμε στο Αλκαζάρ, όπως και σε κανένα άλλο γήπεδο πλην της έδρας μας (Π. Μαγουλάς). Δεν δίνω πιθανότητα να αναγκαστούμε να ξεσπιτωθούμε, ούτε μία στο εκατομμύριο. Εμείς δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε ζητιάνοι να παρακαλάμε! Απαιτούμε τα αυτονόητα. Όλοι είναι ενήμεροι για την κατάσταση που παραλάβαμε και σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει με πολλές θυσίες εκ μέρους μας. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να γκρεμίσει ότι με πολύ κόπο και ιδρώτα καταφέραμε αυτούς τους μήνες. Σε περίπτωση που έστω και για κάποια παιχνίδια αναγκαζόμασταν να μετακομίσουμε στη Λάρισα, θα ήταν οικονομική καταστροφή.

Είμαι αισιόδοξος και έχω πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από ανθρώπους που επηρεάζουν τις αποφάσεις, πως η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί κανονικά στο σπίτι της. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θέλει κάθε εβδομάδα να έχουμε μετακίνηση οπαδών στη Λάρισα, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχαζόμαστε στις διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις. Μέχρι να έχουμε την οριστική απόφαση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, είμαστε σε επιφυλακή. Περιμένουμε σ’ αυτό το δίκαιο αίτημά μας να βρεθούν δίπλα μας όλοι οι θεσμικοί φορείς της πόλης και της περιφέρειας».

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις