Ελπιδοφόρο το μέλλον του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου

Με την συμμετοχή 15 αθλητών και 20 αθλητριών συμμετείχε το Σάββατο 13 Απριλίου στο 1ο τέτραθλο της χρονιάς (δρομικό) το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στην κατηγορία ΠΠ-ΠΚ Β'(γεν.2006-2007) αποτελώντας την πολυπληθέστερη ομάδα ανάμεσα από όλους τους συλλόγους της Μαγνησίας που συμμετείχαν στους αγώνες.
Όλοι οι αθλητές κι οι αθλήτριες αγωνίστηκαν σε τέσσερα αγωνίσματα (60μ. – μήκος – μπαλάκι – 1200μ.) και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, φέρνοντας για μία ακόμη χρονιά το σύλλογο μας στην 1η θέση στην ομαδική κατάταξη και στα αγόρια αλλά και στα κορίτσια, με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο σωματείο που ακολούθησε.
Αυτό δείχνει ότι ο σύλλογος μας. έχει ένα πολύ καλό δυναμικό στις μικρές κατηγορίες και το μέλλον είναι μπροστά μας!


Εδώ και τρία χρόνια ο στόχος της διοικούσας επιτροπής στίβου είναι οι υποδομές (οργάνωση, συντονισμός, επένδυση σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμός) κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα αποτελέσματα των αγώνων.
Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μας για την πολύ σωστή δουλειά που κάνουν στα τμήματα των ακαδημιών με συνέπεια και οργάνωση (Σκουριά Ελένη, Αηδονίδου Δήμητρα, Κολλυμένου Βάσω) καθώς και στους προπονητές της προαγωνιστικής και αγωνιστικής μας ομάδας (Παρασκευόπουλο Παύλο, Βλαχάβα Απόστολο, Κολλυμένου Βάσω) για το μεράκι, την εργατικότητα και το σεβασμό που δείχνουν σε αθλητές και γονείς.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα στον αγώνα, αλλά και στους γονείς τους που βρίσκονται κοντά τους και στηρίζουν τον αγώνα τους.
Σε αυτό το τέτραθλο εκτός από την απόκτηση της 1ης μας θέσης στην κατηγορία ΠΠ Β’ και ΠΚ Β’ στην ομαδική κατάταξη των σωματείων της Μαγνησίας που συμμετείχαν, βραβεύτηκαν και οι έξι πρώτοι αθλητές και οι έξι πρώτες αθλήτριες του τεράθλου, όπου και στις δύο κατηγορίες αθλητές μας βρίσκονταν στην πρώτη θέση!
Αποτελέσματα
ΠΠ Β’
Μιχαλόπουλος Πέτρος 1η θέση
Αντωνιάδης Αλέξανδρος 3η θέση
Αλεξανδρίδης Μάριος 6η θέση
ΠΚ Β’
Χρήστου Δομήνικα 1η θέση
Επίσης οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν και βοήθησαν με τις επιδόσεις τους στην τελική βαθμολογία του συλλόγου μας και φέρνοντας τον στην 1η θέση είναι οι ακόλουθοι:
ΠΠ Β’
Ασπρούδης Αντώνης 9η θέση
Γιαννουσάς Χρήστος 36η θέση
Γκράσσος Νίκος 28η θέση
Δεληχρήστος Μανώλης 42η θέση
Δενελάβας Άγγελος 14η θέση
Ιορδανίδης Άγγελος 35η θέση
Ντόντης Στέργιος 21η θέση
Παρασκευόπουλος Σωτήρης 38η θέση
Σκουφογιάννης Κων/νος 10η θέση
Σπανομήτρος Σπύρος 24η θέση
Τσαρούχας Άρης 41η θέση
Τσατσαρώνης Χάρης 32η θέση
ΠΚ Β’
Βλάχου Μαρίζα 10η θέση
Γιαννάκου Αποστολία 74η θέση
Δημητρίου Ελένη 59η θέση
Ευθυμίου Αμαλία 71η θέση
Καραστάθη Δέσποινα 21η θέση
Λουφοπούλου Βάλια 24η θέση
Μήλιου Ελένη 22η θέση
Μίχα Μαρία 54η θέση
Μιχοπούλου Ελευθερία 11η θέση
Μουστρούφη Ηρώ 38η θέση
Μπατζανού Κυριακή 8η θέση
Μπούντη Άννα 19η θέση
Νάνου Κατερίνα 50η θέση
Νικολού Ράνια 67η θέση
Ρούστα Ευαγγελία 20η θέση
Σπηλιώτη Χριστίνα 13η θέση
Τοπάλη Αλίκη 23η θέση
Τσιούρη Γεωργία 12η θέση
Τσουκαλά Μαρία 26η θέση
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος στίβου Στέργιος Φάτσης, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Βελέντζας Χρόνης, Μπατζανός Δημήτρης και Τάκης Γιώργος συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για τις επιδόσεις τους και εύχονται καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους οι οποίες θα συνεχιστούν κανονικά και στις διακοπές του Πάσχα ενόψει του επόμενου τετράθλου που θα διεξαχθεί στις 11/5/2019.
Επίσης εύχονται καλή επιτυχία σε όσους αθλητές/τριες που θα συμμετέχουν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α’ που θα διεξαχθεί στη Λάρισα το Σάββατο 20/4/2019.

Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις