Austrian Boys: Συνεχίζουμε δυνατά με νέους στόχους και όνειρα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys με την οποία ευχαριστούν τη διοίκηση του Ολυμπιακού, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της ομάδας για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση, τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για τη φετινή φανταστική πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Επίσης, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου που ήταν «παρών» όλη την φετινή χρονιά και βοήθησε στα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων.
Η φετινή κατάκτηση του νταμπλ είναι αφιερωμένη στα αδέρφια μας που «έφυγαν» νωρίς, καθώς και στα αδέρφια που είναι τιμωρημένοι αδίκως και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα. Επίσης, η φετινή πρωτιά είναι αφιερωμένη σε μας τους ίδιους, που οργώσαμε κάθε χωριό της Ελλάδος και δεν σταματήσαμε λεπτό να εμψυχώνουμε και να τραγουδάμε υπέρ της καψούρας μας, κάνοντας πράξη το σύνθημα μας: Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ.
Μπορεί να πόνεσαν και να στεναχωρήθηκαν κάποιοι με τις επιτυχίες μας, αλλά τους υποσχόμαστε ένα πράγμα. Στο μέλλον, θα πονέσουν και θα στεναχωρηθούν ακόμα περισσότερο.
Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα και οι ιδέες δεν θα πεθάνουν ποτέ.
Συνεχίζουμε δυνατά την επόμενη χρονιά με νέους στόχους και με νέα όνειρα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις